Rotatielijst

Uit GamesMeterWiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Met de rotatielijst kan een gebruiker laten zien welke games hij/zij momenteel speelt. De game die je momenteel het meest speelt zet je bovenaan, games die je onlangs gespeeld hebt, of slechts af en toe speelt zet je onderaan de lijst. De rotatielijst verschijnt bij je gebruikersinformatie en is voor iedereen zichtbaar. Uit alle persoonlijke rotatielijsten wordt één gezamelijke rotatielijst samengesteld.

Invoeren en Bewerken

Het invoeren van je rotatielijst doe je door te klikken op 'Rotatielijst' in het linkermenu. Je moet hiervoor wel ingelogd zijn. Op deze pagina zie je jouw eventuele rotatielijst staan, vergezeld van een 'invoeren' of 'bewerken'-link. Wanneer je hier op klikt kom je op een nieuwe pagina waar je drie invoervelden ziet staan. Voer hier het begin van de titel in, en kies vervolgens voor het juiste spel. Je kunt hierbij zowel op oorspronkelijke als op alternatieve titels zoeken. Klik de game van je keuze aan om deze in te voeren in de rotatielijst. Wanneer je hier mee klaar bent, klik je op 'opslaan' om je rotatielijst te bevestigen. Deze is nu ingevoerd en door iedereen bij je profiel te zien. Je kunt je rotatielijst altijd aanpassen door op de knop 'bewerken' in het rotatielijst-scherm te klikken.


Je persoonlijke rotatielijst wordt automatisch op non-actief gezet wanneer je deze voor gedurende één maand niet wijzigt. De geldigheidsdatum van je rotatielijst is terug te vinden in het rotatielijst-scherm.